www.pchelenmed.com

 
 
ПРОДУКТИ


 
Пчеларска ферма ДАНРОС

Пчеларска ферма ДАНРОС води началото си от 2004 г, след като моя дядо Иван Марков подари на мен и на баща ми Йордан Йорданов по пет кошера останали му от неговото пчеларство в Еленския балкан и село Стрелец. Дядо ми хвана един рой засели го в кошер и това беше първото ни пчелно семейство. Баща ми засели и останалите негови кошери и когато пожела дядо ми да му даде още кошери той му отказа с обяснението, че те са за мен. Това запали още повече любовта ми към пчелите и аз реших да продължа семейната традиция с пълна сила.
В момента фермата наброява 600 пчелни семейства, който се намират близко до село Присово /Великотърновско/ в екологично чист район.
Основната дейност на фермата е добив на натурални пчелни продукти -мед, восък, пчелен прашец, прополис, пчелно млечице. Развиваме подвижно и стационарно пчеларство. Подвижното пчеларство е чрез малки платформи събиращи по 10 и по 20 кошера. Пчелните семейства се поставят основно на акациева, липова, слънчогледова и ливадна паша, като в отделни години се използва паша от мана. Произведените от нас монофлорни видове мед (акациев, липов, билков, манов)са много чисти ,впредвид големите масиви на който поставяме нашите пчели.
Всички снимки и видео от нашия пчелин - подвижното пчеларство, пашите , ваденето на меда и развитието на фермата , може да видите в галерия. Там може да се убедите в качеството на нашите продукти и видите природните масиви от който ги извличат трудолюбивите пчели.Нашите продукти са напълно натурални без никакви примеси и се характеризират с лечебни свойства за вашето добро здраве и отличен вкус. От началото на 2014 г. сме сертифициран производител на БИОЛОГИЧНО ЧИСТИ ПРОДУКТИ.


Иван Йорданов


 
 
 
 
   
ПЧЕЛЕН МЕД И ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ
   
       
   
- прополис
- пчелен прашец
- пчелно млечице
- пчелен восък
-100% екологично чисти продукти
- Видове пчелен мед
- Пчелен мед за здраве


- Натурален биологичен пчелен мед
- Пчелен мед от производител