• Нов

Клеева тинктура 20 мл

2,50 лв.

Активноста на прополиса и най-вече на спиртния му разтвор се запазва 3-4 години. Прополисния разтвор притежава обезболяващи свойства.

  Гаранция за качество

Протокол от изпитване № 50690 / 29.07.2021 г

  Ценообразуване

Цената за доставка не е включена в цената на продуктите.

  Доставка до офис на Еконт или до адрес.

Пратката е застрахована и с опция ПРЕГЛЕД.

Активноста на прополиса и най-вече на спиртния му разтвор се запазва 3-4 години. Прополисния разтвор притежава обезболяващи свойства. В това отношение спиртните му разтвори са по- ефективни от кокаина и прокаина. При вътрешно приемане се стимулира неспецифичната и специфичната имунна защита на организма. Действа противовъзпалително, укрепва капилярните стени и намалява агрегацията на еритроцитите и тромбоцитите. Стимулира растежът и развитието на организма и повишава съдържанието на хемоглобин и общ белтък. Успешно се лекува язва на стомаха и дванадесетопръстника. Препоръчва се и при заболявания на дихателната система - ринити, фарингити, синуити, ларингити, трахеити, бронхити и бронхиална астма чрез местни апликации, инхалации, електрофореза и вътрешно приемане на клея. Използва се също при лечение на кожни заболявания- екземи, невродермити, псориазис, кожна туберкулоза, дерматомикози, хиперкератози, гнездова алопеция, тропически язви и други. Използва се и широко и в стоматологията благодарение на антибактериалните, противовъзпалителни, обезболяващи свойства. Успешно приложение има и в борбата с пародонтоза.

Лечение с спиртен разтвор на прополис:

Вътрешно: 20 или 30 гр. прополис се разтваря в 100 гр. чист спирт (95%) за около 4-5 дни. След това се отделя бистрата прополисова тинктура. 30-40 капки се смесват с половин чаша вода и се пият 1-2 часа преди хранене. За дезинфекция на устната кухина и венците 10 капки от тинктурата се смесват с една чаша вода и се прави гаргара.

Атеросклероза, артериосклероза-приема се вътрешно като воден или спиртен екстракт,3-4 капки дневно на гладно, предварително разстворени в една супена лъжица топла вода или мляко.

Хипертония-виж артеросклероза

Гастрит-установено е ,че този пчелен продукт упражнява противомикробна активност по отношение на бактерията,която причинява язвената болест и която е налице и при много от хората с гастрит.Прополисът е изключително богат на вещества с противовъзпалително,противоболково и епителорегенеративно действие.С профилактична и с лечебна цел 3-4 пъти дневно по 15-20 капки от разтворения прополис ,предварително разтворена във вода или мляко.

20KT

За момента няма отзиви от клиенти.

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password