• Нов

Липов мед буркан 950 гр

9,17 лв.

Липовия мед е изключително богат на различни полезни вещества. Има тонизиращо въздействие върху храносмилателната система, сърдечната дейност и повишава имунитета. Липовият мед има специфичен аромат, който го отличава от другите медове. Той съдържа специфичен глюкозид,който има изразено потогонно, диуретично и секретолитично действие. Цветовете на липата са най-интересната и полезната част за нас. Те са събрани в така наречен полусенник, чиято дръжка е сраснала с главната жилка на присъцветника. Всяко цветче представлява мини букетче. Колко е хубаво да вървим по улицата и отвякъде да ни обгръща уханието на цъфнали липи.

  Гаранция за качество

Протокол от изпитване № 50690 / 29.07.2021 г

  Ценообразуване

Цената за доставка не е включена в цената на продуктите.

  Доставка до офис на Еконт или до адрес.

Пратката е застрахована и с опция ПРЕГЛЕД.

Липовия мед е изключително богат на различни полезни вещества. Има тонизиращо въздействие върху храносмилателната система, сърдечната дейност и повишава имунитета. Липовият мед има специфичен аромат, който го отличава от другите медове. Той съдържа специфичен глюкозид,който има изразено потогонно, диуретично и секретолитично действие. Цветовете на липата са най-интересната и полезната част за нас. Те са събрани в така наречен полусенник, чиято дръжка е сраснала с главната жилка на присъцветника. Всяко цветче представлява мини букетче. Колко е хубаво да вървим по улицата и отвякъде да ни обгръща уханието на цъфнали липи. Сребролистната липа е най-широко разпространена у нас. Останалите два вида са разпространени по-рядко в горите, по каменистите склонове на предпланините и планините. Отглеждат се и като декоративни дървета. Липовия мед се използва за лечение на остри катари на горните дихателни пътища (ларингити, трахеобронхити), помага за успокоение и добър сън. Противовъзпалитено и донякъде

отхрачващо действие. Препоръчва се при простуда, ангина, бронхит и бронхиална астма.Този натурален продукт е неизменим източник на вещества, необходими за здравето на очната ретина. Доказано е че медът образува тънка защитна ципа, която помага да се махне възпалението и да се успокои очния мускул. Както твърдят световни информационни агенции,а също така и лекари медът е единствения хранителен продукт който не се разваля. Смята се за един от луксозните видове мед. Съдържа етерично масло, в състава на което влизат различни алкохоли-алфатичен, фарненсол и др.

950-2

За момента няма отзиви от клиенти.

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password